Luchtzuiverende planten

Frissere lucht met de juiste plant

Last van droge ogen, concentratieproblemen of vermoeidheid? Een (te) goed geïsoleerd huis kan de oorzaak zijn. Planten in huis kunnen helpen. 

Onze huizen zijn tegenwoordig zo goed geïsoleerd dat er te weinig frisse lucht binnenkomt. Planten zorgen voor zuurstof en een betere luchtvochtigheid. NASA deed hier als eerste onderzoek naar. De telers van Air So Pure, een groep planten waarvan wetenschappelijk is bewezen dat ze de lucht zuiveren, gingen ermee verder. Klik hier om het volledige artikel te lezen. 

Bekijk ook eens de filmpjes van Mooi wat planten doen!

Vitamine plant for men!

Planten en seks? Deze mannen vertellen je hoe het precies zit…

https://www.youtube.com/watch?v=5t9_TCUxxMM

 

Spathiphyllum

Kan jouw interieur wel een frisse touch gebruiken? Creëer een living wall met de Lepelplant oftewel Spathiphyllum. Deze frisgroene woonplant zuivert de lucht. Dat is dubbel genieten!

https://www.youtube.com/watch?v=aIXI2on7O7M

Calathea

De Woonplant van september 2014 is Calathea, een plant die wel van een beetje beweging houdt. Daarnaast roept de Calathea verwondering op met z’n bladtekening, zijn luchtzuivering en zijn voorliefde voor halfschaduw.

https://www.youtube.com/watch?v=MidsPB0W2Q4

It's okay to throw a plant away!

https://www.youtube.com/watch?v=KbY4GIZLfEM

Twitter updates

Wist u dat...

...bij de introductie van Air So Pure in oktober 2007 met een benefietveiling ruim € 20.000 is opgehaald voor het Astma Fonds. Dit geld gaat naar de verbetering van het binnenklimaat, wat van groot belang is voor astmapatiënten.

Contact

Secretariaat

E: info@airsopure.nl
T: +31 174 634 104.

Verkoop

Marco van Leeuwen (conceptmanager)
T: +31 (0)6 105 88 409

Aanmelden nieuwsbrief