Air So Pure nieuwsbrief Najaar - Air So Pure

It's november and we are getting ready for december

Zorg voor een gezond binnenklimaat én een gezond zuurstofgehalte nu
de ramen en deuren weer vaker dichtgaan.

Omdat de ventilatie en toevoer van buitenlucht nu minder wordt is het des te belangrijker om te zorgen dat er genoeg planten in iedere kamer staan. Zij zorgen voor een gezonde atmosfeer in huis, zoals de juiste luchtvochtigheid door vochtverdamping via de bladeren. Dat is belangrijk nu ook de verwarming weer aangaat in huis. Air So Pure planten hebben nog veel meer voordelen voor uw gezondheid.
Lees meer over de verzorging en voordelen van Air So Pure planten in deze nieuwsbrief.

Plantverzorging tijdens de herfstperiode

Tijdens de herfst- en winterperiode hebben de meeste planten een net iets andere verzorging nodig dan u gewend bent.
Buiten wordt het kouder en binnen willen we het gezelliger maken.
Ramen dicht, kachel aan, kaarsje voor de sfeer.

Maar wat doet deze gezelligheid eigenlijk met uw luchtkwaliteit?

Doordat we nu weer meer gebruik zullen maken van de vloerverwarming of de radiatoren kan droge lucht ontstaan  waardoor bruine plekken op het blad ontstaat. Of de kluit van de plant droogt uit.
Houdt uw plant dan ook goed in de gaten en geef de plant eventueel een ander plekje in huis.

Ook het feit dat de lichturen verminderen in de winter en de zon minder fel en schadelijk is kunnen redenen zijn een ander plekje voor uw plant te kiezen.

De zomerse regenbuien die af en toe het stof van de bladeren spoelden kunnen vervangen worden door de planten af en toe een douche te geven. Zo blijven de huidmondjes op het blad fris en blijft de plant een optimale luchtzuiveraar in uw interieur.

Air So Pure Nieuwsbrief

 

Wil je meer nieuws lezen over de luchtzuiverende planten van Air So Pure en welke planten uit ons assortiment De Telegraaf heeft belicht in hun nieuwsbericht over luchtzuiverende planten? Klik dan hier op de link naar onze meest recente nieuwsbrief of schrijf je onderaan deze pagina in om in de toekomst meer nieuwsbrieven van Air So Pure te ontvangen.

 

Nieuwsbrief Air So Pure Najaar

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten