Eigen Huis & Tuin - Air So Pure

Air So Pure in Eigen Huis & Tuin

Afgelopen maand is Air So Pure verschillende keren zichtbaar geweest in de uitzendingen van Eigen Huis en Tuin.

Op zaterdag 19 oktober werd een grote woonruimte opnieuw ingericht en onze Air So Pure planten zorgden naast de blauwe muur voor een groen accent. Onze Calathea, Monstera, Kentiapalm en natuurlijk onze prachtige witgebloemde Spathiphyllum waren prachtig in beeld en gaven een gezonde groene touch in de nieuwe woonruimte!

Op zaterdag 2 november was te zien hoe een jong stel een prachtig ingerichte zolder kregen voor hen en hun verwachte kindje. De ruimte was klein en optimaal benut door het team van Eigen Huis & Tuin, maar er bleef toch nog genoeg ruimte over voor groene planten. Gelukkig maar, want juist in zo'n kleine ruimte is het belangrijk om luchtzuiverende planten te plaatsen!

Komende zaterdag, 16 november wordt de luchtzuiverende werking van Air So Pure planten opnieuw benadrukt in de uitzending. Wederom fleuren de Calathea, Monstera, Kentiapalm en natuurlijk onze prachtige witgebloemde Spathiphyllum een woonkamer op.

Schakel dus om 18:05 uur in op RTL4 en kijk mee hoe er weer een ruimte op prachtige wijze wordt aangekleed door onze planten!

Zaterdag 4 januari belooft een zeer stoere ruimte te worden mét onze planten
en op zaterdag 11 januari wordt de reeks voor Air So Pure afgesloten als onze planten de Kerstboom vervangen en weer frisheid aan de woonruimte geven!

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten