MENU

Air So Pure komt weer in actie voor het Longfonds


Het Longfonds is ook dit jaar weer hét goede doel tijdens dit de Dam tot Dam FietsClassic. Op 23 september wordt het startsein gegeven in hartje Amsterdam. 

Fiets de longen uit je lijf.

Fiets de longen uit je lijf.

Het Longfonds is ook dit jaar weer hét goede doel tijdens dit de Dam tot Dam FietsClassic. Op 23 september wordt het startsein gegeven in hartje Amsterdam. Jij kunt mee fietsen! Schrijf je in voor het Longfonds en kom in actie voor gezonde lucht. Fiets jij met ons mee? In Nederland hebben 1,2 miljoen mensen een longziekte. Het Longfonds strijdt voor gezonde lucht en gezonde longen. Daarom stappen we ook zelf op de fiets. We hebben een Longfondsteam samengesteld van enthousiaste collega's. Maar we kunnen zeker versterking gebruiken! RouteNa het startsein fiets je bij door de IJtunnel, wat alleen op deze speciale dag mogelijk is, gevolgd door een route door de kop van Noord-Holland. Fiets door mooie landschappen en pittoreske dorpjes als Edam en Volendam. Neem even pauze op een terrasje en geniet van het uitzicht. Bekijk hierboven de aftermovie van vorig jaar voor een sfeerimpressie van de route.Je kunt kiezen uit verschillende afstanden: 40, 60, 85, 105 en 150 km. Hierdoor is het voor zowel beginnende als ervaren fietsers mogelijk om mee te doen. Je kunt invididueel meedoen, maar ook samen met vrienden, familie of als bedrijf. 

Air So Pure draagt het Longfonds een warm hart toe en daarom fietsen we natuurlijk ook mee! U kunt ons team ook sponsoren via https://www.voorlongfonds.nl/team/air-so-pure-team. 

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten