Nieuwsbrief Voorjaar: Spring is in the AIR! - Air So Pure

Nieuwsbrief Voorjaar: Spring is in the AIR!

Lees hier wat stukjes uit de nieuwsbrief van dit voorjaar.
Wil je meer? Abonneer jezelf dan ook op onze nieuwsbrief. Je vindt de link onderaan de pagina.

We kunnen weer vaker genieten van het zonnetje om vitamine D op te doen tijdens ons dagelijkse ‘ommetje’. 😉
De planten buiten zitten vol knoppen waar weer jong blad uitkomt en de bollen die het hele jaar verborgen liggen laten zich met hun vrolijke kleuren weer zien.

Toch is het af en toe nog fris buiten en zitten we nog veel binnen wanneer we thuis of op kantoor aan het werk zijn. Zorg dat er dan genoeg zuivere lucht is om met een hoge concentratie en een hoge efficiëntie te werken!
En geen stress want de verzorging van planten en het groen om je heen hebben een kalmerend effect.

Planten die b(l)oeien

Natuurlijk genieten we in het voorjaar buiten volop van alle opkomende bloembollen. Daar willen we binnen ook van genieten en daarom halen we bloemen in huis. Maar er bestaan ook luchtzuiverende planten van Air So Pure die prachtig kunnen bloeien!

Natuurlijk staat de Spathiphyllum (ook wel de Lepelplant gezeer bekend om haar luchtzuiverende kwaliteiten én haar prachtige grote witte bloemen!
Maar weet je dat Air So Pure nog een bloeiende plant in haar assortiment heeft?

De Chlorophytum comosum Variegatum oftewel de graslelie maakt jonge scheuten met kleine mini-plantjes. Wanneer je deze diervriendelijke plant goed verzorgt dan wordt je beloond met vrolijke bloemetjes. Het is niet ingewikkeld. Lees hieronder hoe je deze plant een optimale verzorging geeft.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten