Oktober Air So Pure maand 2020 - Air So Pure

Oktober Air So Pure maand

Ook dit jaar is de maand oktober door ons weer verkozen als Air So Pure maand.
De herfst is aangebroken en dat betekent dat het donkerder wordt. Kouder. En natuurlijk vooral ook een stuk natter.

Des te meer reden om het binnen in huis gezellig te maken en weer aan te kleden met mooie groene planten. Wanneer de ramen dicht gaan en eventueel de radiator weer aan, gaat de kwaliteit van onze lucht helaas flink achteruit. 

Air So Pure planten zijn natuurlijk niet alleen mooi, maar zorgen ook voor een gezonder binnenklimaat.


Zó wordt het echt fijn om lekker binnen te schuilen voor de herfst.

Assortiment

In oktober zijn de planten van Air So Pure  te zien in het Atrium van Woonmall Alexandrium.
Tijdens dit event wordt door Groenstylist Pim van den Akker van Flowerfactor advies gegeven over groen in huis en het belang van luchtzuiverende planten!

Breng dan ook op 18 oktober, 25 oktober of 1 november een bezoek aan Woonmall Alexandrium te Rotterdam om een van zijn presentaties bij te wonen.

In het Atrium van Woonmall Alexandrium zijn tot januari continu de 4 stijlkamers met interieur en levend groen te zien. 
Ze geven allen een heel andere sfeer en stijl weer, maar toch komt in iedere stijl het groen van Air So Pure planten prachtig naar voren.

Er is dan ook geen enkele twijfel dat groene planten een ieders interieur doen opfleuren!

Thursd

Deze maand worden we ook bij online magazine Thursd. in het warme (najaars)zonnetje gezet; Tijdens hun eigen online trade fair van 1 tot en met 14 oktober 2020 worden dagelijks onze kwekers en hun assortiment toegelicht op de website en lezen we alle voordelen van Air So Pure en de magie van schone lucht zonder onnodig energieverbruik.

 

Just breathe!

Green Trade Center Waterdrinker

Ben jij als vakgenoot de komende dagen nog op (inkoop)bezoek in het Green Trade Center van Waterdrinker in Aalsmeer? Check dan deze geweldige presentatiewand met onze luchtzuiverende planten die de stylistes daar hebben gecreëerd bij de entree.
Zij tonen hiermee dat je met Air So Pure planten iedere ruimte kunt groenstylen en tegelijkertijd kan voorzien van de zuiverste lucht die onze interieurplanten kunnen produceren.

Geven geeft lucht!

Air So Pure is al jaren Vriend van het Longfonds. Nu veel collectes aan de deur niet door hebben kunnen gaan is een belangrijke inkomstenbron voor onderzoek weggevallen. 
Het Longfonds, de Hartstichting en ReumaNederland slaan de handen ineen voor een inhaalcollecte van 12 t/m 24 oktober. Jouw gift bij deze collecte kan letterlijk lucht geven aan heel veel mensen met een longziekte en kan ruimte geven aan onderzoek om longziekten de wereld uit te helpen. Air So Pure roept dan ook iedereen op om van 12 tot en met 24 oktober bij te dragen aan deze inhaalcollecte.

Help jij mee de wereld gezonder te maken? Geef aan de collectant aan de deur of op www.inhaalcollecte.nl

Duurzaamheid

Heb je de nieuwe link al gezien bovenaan onze webpagina?
Juist in Oktober Air So Pure maand willen wij benadrukken dat Air So Pure op alle gebieden ernaar streeft een verantwoord product aan te bieden.
Zo maken wij bewust een keuze voor wel of niet verpakken en in welke verpakking. 

Wij blijven alert op nieuwe ontwikkelingen op dit gebied en laten onszelf goed voorlichten over de juiste evrpakkingen.
Zo houden onze planten de lucht schoon en wij het milieu!

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten