ZOMERCURSUS PLANTENVERZORGING - Air So Pure
MENU

ZOMERCURSUS PLANTENVERZORGING

Wat een heerlijk zomerweer! Maar onze Air So Pure planten voelen zich er minder fijn bij! Net als wij hebben zij meer dorst.
Via de bladeren verliest een plant vocht door transpiratie. Eigenlijk zweten zij dus gewoon! Op die manier geven zij vocht af aan de lucht, wat voor een prettig klimaat in huis zorgt.
Toch is dat zweten in dit warme weer nog niet voldoende voor de plant om af te koelen. Geef je planten daarom twee keer per week een lekkere douche, in bad of in de tuin. Laat ze ongeveer een kwartier in een bad van 5 cm water staan en zorg dat de kluit voldoende vochtig is wanneer je ze weer naar binnen haalt.

Houd daarbij de planten uit het directe zonlicht, zodat de bladeren niet verbranden. Wat ochtend- of avondzon is echt voldoende!
Als wij goed voor de planten zorgen, zorgen zij goed voor ons! Zo blijven de planten lange tijd gezond en groen en blijven zij de hele zomer lucht zuiveren!
En blijkt de buurvrouw/buurman, bij thuiskomst na de vakantie, toch vergeten de planten water en een douche te geven? Ga dan snel naar uw tuincentrum voor nieuwe Air So Pure planten!

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten